Душек Clouds

Душек Clouds

Душекот кој ве поканува да спиете на облаците!

Степен на цврстина: Средно-мек

Висина на душек: 33cm | Состав: Џебно јадрo | Употреба: еднострано

Одлики: специјална екстра-мека "Doucinelle" ткаенина, анатомска поддршка на рбетот, контрола на влага, материјали кои дишат, мек вграден наддушек, "Visco" слој Screenshot 2024-02-11 202814.png Понекогаш бараме повеќе од само еден обичен душек - мирен сон, леснотија и удобност. Дизајниран да ја задоволи токму оваа потреба, душекот Clouds ви овозможува да се чуствувате како да спиете на облаци. Исто така, наликува на облаче со својот посебен дизајн. Со својата мека и лесна структура, нежно го прегрнува секој дел од вашето тело. Овој специјален душек ве тера да заборавите на тежината додека спиете и буквално ве телепортира во светот на соништата.

СОСТАВ

Screenshot 2024-02-11 202843.png Поддршка на рбетот со системот на џебно јадро

  • Овој систем нуди поединечна поддршка на секој дел од вашето тело, благодарение на независното движење на секое јадро.

Специјална "Doucinelle" ткаенина

  • Doucinelle е најмеката ткаенина што сте ја допреле до сега што му дава дополнителна сензација на вашиот душек и чувство на раскош и луксуз. Исто така, се одликува и со визиуелно убав изглед кој создава пријатна и топла атмосфера.

Visco слој

  • Пената која безбедува еднаква и ефикасна поддршка за секоја област на телото со конкретно насочување на точките на притисок. Оваа функција обезбедува непрекината удобност во текот на ноќта, минимизирајќи ги болките во грбот и другите непријатности.
РОК НА ИСПОРАКА

Доколку е достапен на залиха: следниот ден. Доколку е по нарачка: 30-40 дена.

СЕРТИФИКАТИ

AR4997-101_1_1200_1200px_w.jpg(2).jpg

ПОБАРАЈТЕ ПОНУДА ТУКА

Димензии
  • 160x200
  • 180x200
  • 200x200