Душек Elegance

Душек Elegance

Препуштете се целосно на елеганција!

Степен на цврстина: средно-мек

Висина на душек: 38cm | Состав: Micro-џебно јадро | Употреба: еднострано

Одлики: памучна плетена ткаенина, пена за поддршка на рбетот со висока густина, термален филц, пердуви viber_image_2023-11-06_23-43-03-449.jpg Добивате рачно сошиена и внимателно изработена _елеганција _со систем на микро џебно јадро и пердуви. Специјалната памучна плетена рачно изработена ткаенина ја апсорбира влагата на надворешната површина на душекот, помагајќи му да се исуши брзо и да му дозволи на вашето тело да дише. Најквалитетните материјали од кои што е изработен ја зголемуваат удобноста што ја нудат внатрешните слоеви и му овозможуваат на душекот да ја одржува својата форма со години. Добивате:

  • Два посебни системи на џепни јадра
  • Одличен изглед
  • Зголемена удобност со Micro-џебното јадро
СОСТАВ

viber_image_2023-11-06_23-44-07-504.jpg

РОК НА ИСПОРАКА

Доколку е достапен на залиха: следниот ден. Доколку е по нарачка: 30-40 дена.

СЕРТИФИКАТИ

AR4997-101_1_1200_1200px_w.jpg(2).jpg

ПОБАРАЈТЕ ПОНУДА ТУКА

Димензии
  • 140x200
  • 160x200
  • 180x200
  • 200x200