Душек Elvin

Душек Elvin

Спијте како на облаци!

Степен на цврстина: средно-тврд, средно-мек

Висина на душек: 31cm | Состав: џебно јадро | Употреба: еднострано

Одлики: 100% вискозна сатенска такенина, природни влакна од буково дрво, ортопедска подлога, одлична поддршка за 'рбетот, рачки за носење Elvin-e1692020955332.png

Слоевите со различна густина поддржани од системот на специјални џебни јадра му ја даваат потребната поддршка на вашиот 'рбет. Душекот Elvin, кој често го избираат оние кои сакаат да спијат на средно тврди подлоги, нежно го пречекува вашето тело со уникатната текстура на неговата 100% вискозна сатенска ткаенина. Благодарение на структурата што дише, телото достигнува температурна рамнотежа и нуди пријатен сон. yatak9-empires-elvin-2-1116x800(1).jpg

МЕК СЛОЈ

Чувствувајте се како да спиете на облаци благодарение на мекиот слој со висока густина.

ПРИРОДНИ ВЛАКНА ОД БУКОВО ДРВО

Сатенската ткаенина од вискоза, која содржи природни влакна добиени од буково дрво, нежно се среќава со вашето тело и дава уникатно чувство.

СИСТЕМ ОД 1000 ЏЕБНИ ЈАДРА

Оваа технологија, ви нуди високо ниво на комфор со зголемување на поддршката на 'рбетот и ја максимизира удобноста на спиењето со балансирање на распределбата на притисокот на телото. Mükkemel-Omurga-Desteği-e1689150675393.png

РОК НА ИСПОРАКА

Доколку е достапен на залиха: следниот ден. Доколку е по нарачка: 30-40 дена.

СЕРТИФИКАТИ

AR4997-101_1_1200_1200px_w.jpg(2).jpg

ПОБАРАЈТЕ ПОНУДА ТУКА

Димензии
  • 90x190
  • 90x200
  • 100x200
  • 120x200
  • 140x190
  • 140x200
  • 160x200
  • 180x200
  • 200x200