Душек Intense

Душек Intense

Искусете интензивно непрекинато спиење!

Степен на цврстина: средно-тврд

Висина на душек: 33cm | Состав: џебно јадро | Употреба: еднострано

Одлики: слој природни влакна од камила, терморегулација, латекс, рачно изработен, eco-friendly, ортопедска подлога, рачки за носење, Intense.png

Додека технологијата на џебни јадра со 7 зони овозможува различни степени на поддршка за секој дел од телото, природниот латекс слој ја овозможува поддршката што му е потребна на 'рбетот на оптимален начин. Слојот на влакна од камила и ленената ткаенина ја зголемуваат циркулацијата на воздухот, ве спречуваат да чувствувате студ и потсо што добивате поефикасен сон. Max-Basinc-Dagilimi(2).jpg

ПРИРОДЕН СОСТАВ

100% природен и еколошки производ. Нуди удобен сон благодарение на ефектот на ладење. Има порозна структура од специјална плетена ткаенина која природно обезбедува пропустливост на воздухот.

ЛАТЕКС

Латекс слој екстрактиран од дрво кој помага во заштитата на здравјето на 'рбетот благодарение на неговата флексибилна структура. Природните влакна што ги содржи помагаат во протокот на воздухот и создаваат пространа средина за спиење.

УПОТРЕБА НА ПРИРОДНИ ВЛАКНА ОД КАМИЛА

Природно добиените влакна од камила обезбедуваат топлинска рамнотежа на вашиот душек. Помага да не се потите во лето и да не ви е студено во зима.

ОДЛИЧНА ПОДДРШКА НА 'РБЕТОТ

7-зонскиот систем од џебни јадра создава висока удобност и атмосфера за непрекинато спиење со различна цврстина за седумте различни делови од телото кои вршат притисок врз креветот.

Mükkemel-Omurga-Desteği-e1689150675393.png

РОК НА ИСПОРАКА

Доколку е достапен на залиха: следниот ден. Доколку е по нарачка: 30-40 дена.

СЕРТИФИКАТИ

AR4997-101_1_1200_1200px_w.jpg(2).jpg

ПОБАРАЈТЕ ПОНУДА ТУКА

Димензии
  • 90x190
  • 90x200
  • 200x200
  • 180x200
  • 160x200
  • 140x200
  • 140x190
  • 120x200
  • 100x200