Душек King

Душек King

Искачете се на тронот на комфорот!

Степен на цврстина: средно-мек | Висина на душек: 34cm

Навлака: Сатенска | Состав: Џебно јадро | Употреба: еднострано

Одлики: анатомска поддршка на 'рбетот, контрола на влага, материјали кои дишат, плетена ткаенина, вграден наддушек, хипер-сензитивна површина Screenshot 2023-11-06 223231.png Душекот King се истакнува со луксузниот допир на памучната сатенска ткаенина која создава мека и мазна површина, како и со способноста на материјалот да дише. Сатенската ткаенина создава атмосфера каде што можете да спиете удобно, искусувајќи го луксузот што го нудат скапите хотели, секоја вечер од удобноста на вашиот дом.

Душекот му помага на вашето здравје со своите уникатни карактеристики: контрола на влага, анатомска поддршка на 'рбетот. Благодарение на материјатилите што му дозволуват на душекот да дише, телесната температура се одржува избалансирана и го намалува потењето што ви овозможува да се разбудите поодморени.

СОСТАВ

2023-2 Export Catalogue HR_Page_34.jpg

Уникатната хармонија на системот од миди-џебни јадра и хипер сунѓерот користени во подлогата на душекот ја распределуваат телесната тежина рамномерно и го минимизираат притисокот што душекот го врши врз телото. На овој начин можете да постигнете длабок и непрекинат сон без потреба постојано да менувате позициите за време на спиењето.

РОК НА ИСПОРАКА

Доколку е достапен на залиха: следниот ден. Доколку е по нарачка: 30-40 дена.

СЕРТИФИКАТИ

AR4997-101_1_1200_1200px_w.jpg(2).jpg

ПОБАРАЈТЕ ПОНУДА ТУКА.

Димензии
  • 160x200
  • 180x200
  • 200x200