Душек Neon

Душек Neon

Неонска светлина на секој нов ден кога ќе се разбудите!

Степен на цврстина: тврд

Висина на душек: 25cm | Состав: џебно јадро | Употреба: еднострано Одлики: вградена USB-порта за полнење на смарт уреди, контрола на влага и материјали кои дишат, одлична поддршка на 'рбетот, спакуван во ролна, плетена ткаенина Screenshot 2023-11-06 224657.png Името потекнува од неговиот динамичен дизајн создаден со неонски конци. Можете да го спарите со креветот Neon кој поседува USB влез за полнење на узглавјето на самиот кревет.

СОСТАВ

2023-2 Export Catalogue HR_Page_33.jpg

Системот на плетена ткаенина, кој овозможува висока циркулација на воздухот, нуди површина за спиење што дише, додека неговата тврда структура го поддржува здравјето на 'рбетот.

РОК НА ИСПОРАКА

Доколку е достапен на залиха: следниот ден. Доколку е по нарачка: 30-40 дена.

СЕРТИФИКАТИ

AR4997-101_1_1200_1200px_w.jpg(2).jpg

ПОБАРАЈ ПОНУДА ТУКА

Димензии
  • 90x190
  • 90x200
  • 100x200
  • 120x200
  • 140x190
  • 140x200
  • 160x200
  • 180x200
  • 200x200