Душек Soho

Душек Soho

Создаден со љубов!

Степен на цврстина: средно-мек, средно-тврд

Висина на душек: 33cm | Состав: џебно јадро | Начин на употреба: еднострано

Одлики: памучна плетена ткаенина, силиконски влакна, пена за поддршка на рбетот со висока густина, памучен-флекс филц, пердуви viber_image_2023-11-06_23-55-31-780.jpg

Душекот Soho е дизајниран за совршен сон со најквалитетни материјали. Висококвалитетен средно-тврд душек составен од џебни јадра и квалитетни пени, како и други компоненти кои обезбедуваат оптимална цврстина на површината. Специјално засилените слоеви за секоја точка на притисок предизвикана од тежината на вашето телото ќе ви понудат непрекинато спиење без будење. Одлична поддршка на половината, грбот, колковите и пршлените.

СОСТАВ

viber_image_2023-11-06_23-54-46-924.jpg

РОК НА ИСПОРАКА

Доколку е достапен на залиха: следниот ден. Доколку е по нарачка: 30-40 дена.

СЕРТИФИКАТИ

AR4997-101_1_1200_1200px_w.jpg(2).jpg

ПОБАРАЈ ПОНУДА ТУКА

Димензии
  • 90x190
  • 90x200
  • 100x200
  • 120x200
  • 140x190
  • 140x200
  • 160x200
  • 180x200
  • 200x200