Душек Carbon

Душек Carbon

Неопходен во вашата спална соба како јаглерод на Земјата!

Степен на цврстина: средно-мек, средно-тврд

Висина на душек: 33cm | Состав: џебно јадро | Употреба: еднострано

Одлики: антистатична ткаенина, контрола на влага и материјали кои дишат, одлична поддршка на 'рбетот, наддушек со патент Screenshot 2023-11-06 222556.png

Душекот Carbon е инспириран од природниот елемент јаглерод. Ова ја симболизира силата, издржливоста и квалитетот на душекот. Секоја вечер ќе се чувствувате посебно со овој кревет кој комбинира луксуз и удобност.

Душекот го стимулира вашето здравје со своите уникатни карактеристики: антистатична ткаенина која ви помага да се ослободите од болките во мускулите, контрола на влага и материјали кои дишат, одлична поддршка на 'рбетот.

Изработен е од висококвалитетни материјали за долготрајна употреба. Како дел од душекот добивате и вграден наддушек, дизајниран со патент за лесно отстранување кој може да се користи како дополнителен душек, како и лесно да се чисти со што добивате хигиенска средина за спиење и дополнителен душек доколку очекувате гости.

СОСТАВ

2023-2 Export Catalogue HR_Page_28 (1).jpg Ситемот на џебното јадро обезбедува одлична рамнотежа за поддршка на вашето тело и ви помага да останете во правилна положба за време на спиењето. Специјално е дизајниран со средна цврстина, што го прави идеална опција за здрав живот без стрес.

РОК НА ИСПОРАКА

Доколку е достапен на залиха: следниот ден. Доколку е по нарачка: 30-40 дена

СЕРТИФИКАТИ

AR4997-101_1_1200_1200px_w.jpg(2).jpg

ПОБАРАЈТЕ ПОНУДА ТУКА

Димензии
  • 160x200
  • 180x200
  • 200x200