Душек Barok

Душек Barok

Искусете го барокниот шарм во модерни времиња!

Степен на цврстина: Средно-мек, средно-тврд

Висина на душек: 31cm | Состав: Џебно јадрo | Употреба: еднострано

Одлики: специјална екстра-мека "Doucinelle" ткаенина, анатомска поддршка на рбетот, контрола на влага, материјали кои дишат, силиконски влакна Screenshot 2024-02-11 212325.png Дизајниран во согласност со ергономијата на телото, овој душек нуди одлична поддршка во секоја положба на спиење. Со обезбедување на правилно порамнување на грбот и 'рбетот, го подобрува квалитетот на спиењето и ви овозможува да се разбудите одморени наутро. Исто така, нуди идеална рамнотежа. Циркулацијата на воздухот е една од најважните карактеристики на барокниот кревет, што значи поудобен сон и чувство на свежина. Screenshot 2024-02-11 212340.png

СОСТАВ

Screenshot 2024-02-11 212406.png Поддршка на рбетот со системот на џебно јадро

  • Овој систем нуди поединечна поддршка на секој дел од вашето тело, благодарение на независното движење на секое јадро.

Специјална "Doucinelle" ткаенина

  • Doucinelle е најмеката ткаенина што сте ја допреле до сега што му дава дополнителна сензација на вашиот душек и чувство на раскош и луксуз. Исто така, се одликува и со визиуелно убав изглед кој создава пријатна и топла атмосфера.
РОК НА ИСПОРАКА

Доколку е достапен на залиха: следниот ден. Доколку е по нарачка: 30-40 дена.

СЕРТИФИКАТИ

AR4997-101_1_1200_1200px_w.jpg(2).jpg

ПОБАРАЈТЕ ПОНУДА ТУКА

Димензии
  • 200x200
  • 160x200
  • 180x200