Душек Joy

Душек Joy

За младите господини!

Степен на цврстина: средно тврд

Висина на душек: 27cm | Состав: Џебно јадрo | Употреба: еднострано

Одлики: силиконски влакна, одлична поддршка на рбетот; контрола на влага; материјали кои дишат, специјална плетена ткаенина, вграден наддушек lady2

Создаден специјално за возрасната група од 0 до 18 години, овој кревет е идеален избор за да ја вратите енергијата и да имате мирен сон.

Внимателно дизајниран да ја понуди поддршката и удобността што им е потребна на младите тела во текот на нивните развојни периоди. Неговите сунѓери, произведени со помош на напредна технологија, совршено се прилагодуваат на телото и нудат оптимална поддршка за време на спиењето. Преземете акција сега и крунисајте ја младоста со совршен сон! lady

РОК НА ИСПОРАКА

Доколку е достапен на залиха: следниот ден. Доколку е по нарачка: 30-40 дена.

СЕРТИФИКАТИ

AR4997-101_1_1200_1200px_w.jpg(2).jpg

ПОБАРАЈТЕ ПОНУДА ТУКА

Димензии
  • 90x190
  • 100x200
  • 120x200
  • 90x200