Душек Luca

Душек Luca

Изработен до совршенство!

Степен на цврстина: Средно-тврд | Употреба: еднострано

Висина на душек: 27cm | Состав: Херкулес жичано јадро, силиконски влакна

Одлики: плетена ткаенина, пена со висока густина, силиконски влакна, памучен-флекс филц, контрола на влага, материјали кои дишат Screenshot 2023-11-12 141625.png Душекот Luca, кој се произведува со помош на специјална плетена ткаенина, е еден од најцврстите членови на нашата колекција на душеци. Оваа специјална ватирана плетена ткаенина ја исфрла влагата. Благодарение на мекиот филц Cotonflex, овој душек е многу удобен. Материјалите што ги користиме во внатрешните слоеви еона што го прави душекот специјален.

ЕКСТРА ЈАКО "ХЕРКУЛЕС" ЖИЧАНО ЈАДРО

Технологијата на специјално дизајнираните жичани јадра со дијаметар од 72 mm, што е повеќе од стандардните душеци, кои се шират низ основата на душекот, ја зголемува удобноста и стабилноста.

СОСТАВ

Screenshot 2023-11-12 141655.png

РОК НА ИСПОРАКА

Доколку е достапен на залиха: следниот ден. Доколку е по нарачка: 30-40 дена.

СЕРТИФИКАТИ

AR4997-101_1_1200_1200px_w.jpg(2).jpg

ПОБАРАЈТЕ ПОНУДА ТУКА

Димензии
  • 100x200
  • 90x200
  • 90x190
  • 200x200
  • 180x200
  • 160x200
  • 140x200
  • 140x190
  • 120x200