Кревет AirComfort

Кревет AirComfort

Уживајте во комфорот со секој здив!
  • Целосно метална конструкција
  • Лесен механизам на кревање што ви овозможува дополнителен простор за складирање
  • Креветот се состои од база, узглавје и ногарки. Можност за посебно купување само на базата

Креветот AirComfort каде што различните текстури се внимателно комбинирани, додава и модерна и класична атмосфера во вашата спална соба.

ВИСИНА Air-Comfort.jpg

СОСТАВ

Screenshot 2023-11-12 141641(1).jpg

РОК НА ИСПОРАКА

Доколку е достапен на залиха: следниот ден. Доколку е по нарачка: 30-40 дена.

ПОБАРАЈТЕ ПОНУДА ТУКА

Димензии
  • 160x200
  • 180x200