Кревет Alegra

Кревет Alegra

Разбудете се живи и енергични!
 • Целосно метална конструкција
 • Лесен механизам на кревање што ви овозможува дополнителен простор за складирање
 • Креветот се состои од база, узглавје и ногарки. Можност за посебно купување само на базата.

Овој кревет, исто како и неговото име, има весел и жив дизајн. Креветот Alegra нуди можност за уредно складирање на вашите работи со својот голем внатрешен волумен. Неговиот функционален дизајн е идеален за да ги задоволи вашите потреби за складирање. Неговата цврста структура овозможува долготрајна употреба.

СОСТАВ

Screenshot 2023-11-12 141641(1).jpg

РОК НА ИСПОРАКА

Доколку е достапен на залиха: следниот ден. Доколку е по нарачка: 30-40 дена.

ПОБАРАЈТЕ ПОНУДА ТУКА

Димензии
 • 90x190
 • 90x200
 • 100x200
 • 120x200
 • 140x190
 • 140x200
 • 160x200
 • 200x200
 • 180x200