Кревет Aqua

Кревет Aqua

Лебдете безгрижно во топлите прегратки на Aqua!
 • Целосно метална конструкција
 • Лесен механизам на кревање што ви овозможува дополнителен простор за складирање
 • Креветот се состои од база, узглавје и ногарки. Можност за посебно купување само на базата.

Усовршете го процесот на спиење со креветот Aqua, дизајниран со напредна технологија. Доживејте незаборавен сон со неговата структура што дише и стилски дизајн. Креветот кој комбинира квалитет, удобност и елеганција. Избете го Aqua за иновативен дизајн, здрав сон.

СОСТАВ

Screenshot 2023-11-12 141641(1).jpg

РОК НА ИСПОРАКА

Доколку е достапен на залиха: следниот ден. Доколку е по нарачка: 30-40 дена.

ПОБАРАЈТЕ ПОНУДА ТУКА

Димензии
 • 90x190
 • 90x200
 • 100x200
 • 120x200
 • 140x190
 • 160x200
 • 180x200
 • 200x200