Кревет Bamboo

Кревет Bamboo

Донесете ја природата дома!
 • Изработен од природни влакна
 • Целосно метална конструкција
 • Лесен механизам на кревање што ви овозможува дополнителен простор за складирање
 • Креветот се состои од база, узглавје и ногарки. Можност за посебно купување само на базата

Креветот Bamboo е изработен од природни состојки. Надворешната површина, произведена со преработка на природното растение бамбус, ја апсорбира влагата и брзо се суши, помагајќи му на телото да дише и ви овозможува да се разбудите освежени.

УЗГЛАВЈЕ

Висина: 127cm | Ширина: 170cm | Дебелина: 8cm

НОГАРКИ

Висина: 10cm

СОСТАВ

Screenshot 2023-11-12 141641(1).jpg

РОК НА ИСПОРАКА

Доколку е достапен на залиха: следниот ден. Доколку е по нарачка: 30-40 дена.

ПОБАРАЈТЕ ПОНУДА ТУКА

Димензии
 • 90x190
 • 90x200
 • 200x200
 • 180x200
 • 160x200
 • 140x190
 • 120x200
 • 100x200