Кревет Carbon

Кревет Carbon

Неопходен во вашата спална соба како јаглерод на Земјата!
  • Инспириран од јаглерод
  • Целосно метална конструкција
  • Лесен механизам на кревање што ви овозможува дополнителен простор за складирање.

Креветот Carbon со својот дизајн и квалитетен материјал додава свежина во вашата спална соба. Carbon ќе и додаде модерен шмек на вашата спална соба благодарение на ткаенината што лесно се чисти и стилскиот дизајн. Името го добива од јаглеродот, кој е највредниот природен елемент претворен во највредниот скапоцен камен на светот.

СОСТАВ

Screenshot 2023-11-12 141641(1).jpg

РОК НА ИСПОРАКА

Доколку е достапен на залиха: следниот ден. Доколку е по нарачка: 30-40 дена.

ПОБАРАЈТЕ ПОНУДА ТУКА

Димензии
  • 160x200
  • 180x200
  • 200x200