Кревет Elvin

Кревет Elvin

Создаден за вас!
 • Целосно метална конструкција
 • Лесен механизам на кревање што ви овозможува дополнителен простор за складирање
 • Креветот се состои од база, узглавје и ногарки. Можност за посебно купување само на базата.

Специјалнато ватирано узглавје на овој кревет, изработено од најискусните мајсторски раце, внесува класичен стил во вашата спална соба. Класичната база со дополнителниот простор за складирање и нејзините механизми за лесно кревање ви додаваат екстра простор за складирање и го олеснуваат вашиот живот.

ВИСИНА Elvin.jpg

СОСТАВ

Screenshot 2023-11-12 141641(1).jpg

РОК НА ИСПОРАКА

Доколку е достапен на залиха: следниот ден. Доколку е по нарачка: 30-40 дена.

ПОБАРАЈТЕ ПОНУДА ТУКА

Димензии
 • 90x200
 • 90x190
 • 200x200
 • 180x200
 • 160x200
 • 140x200
 • 140x190
 • 120x200
 • 100x200