Кревет Moon

Кревет Moon

Сакате да се чувствувате како да спиете под месечевата светлина?
 • Целосно метална конструкција
 • Лесен механизам на кревање што ви овозможува дополнителен простор за складирање
 • Креветот се состои од база, узглавје и ногарки. Можност за посебно купување само на базата.

Креветот Moon е изработен од специјална ткаенина мека на допир со мек горен слој за оние кои бараат дополнителна удобност. Посебно се истакнува негово узглавје со уникатните форми и изглед како во секое време да го бакнува месечевата светлина. Со сигурност ќе биде звездата на вашата спална соба.

УЗГЛАВЈЕ

Висина: 125cm | Ширина: 167cm | Дебелина: 10cm

НОГАРКИ

Висина: 12cm

СОСТАВ

Screenshot 2023-11-12 141641(1).jpg

РОК НА ИСПОРАКА

Доколку е достапен на залиха: следниот ден. Доколку е по нарачка: 30-40 дена.

ПОБАРАЈТЕ ПОНУДА ТУКА

Димензии
 • 90x190
 • 100x200
 • 90x200
 • 200x200
 • 180x200
 • 160x200
 • 120x200
 • 140x190