Кревет Neon

Кревет Neon

Модерен кревет со паметни иновации!
 • Достапен во две бои
 • USB-порта вградена во креветот за полнење на вашите паметни уреди
 • Целосно метална конструкција
 • Лесен механизам на кревање што ви овозможува дополнителен простор за складирање
 • Креветот се состои од база, узглавје и ногарки. Можност за посебно купување само на базата.

Убав и модерен излед, а практичен! Овој кревет ќе додаде стилска атмосфера во вашата спална соба и ќе ви овозможи лесно да ги полните таблетот и телефонот благодарение на неговиот дизајн, квалитетни материјали и USB-портата која е вградена во самиот кревет. Ќе додаде модерен шмек во вашата спална соба благодарение на ткаенината што лесно се чисти и спортскиот дизајн.

AR4997-101_1_1200_1200px_w.jpg.jpg

СОСТАВ

Screenshot 2023-11-12 141641(1).jpg

РОК НА ИСПОРАКА

Доколку е достапен на залиха: следниот ден. Доколку е по нарачка: 30-40 дена.

ПОБАРАЈТЕ ПОНУДА ТУКА

Димензии
 • 90x190
 • 90x200
 • 200x200
 • 180x200
 • 160x200
 • 140x190
 • 120x200
 • 100x200