Кревет Oslo

Кревет Oslo

Скандинавско прибежиште на вашиот префинет вкус!
 • Изработен од специјална ткаенина жакард
 • Целосно метална конструкција
 • Лесен механизам на кревање што ви овозможува дополнителен простор за складирање
 • Креветот се состои од база, узглавје и ногарки. Можност за посебно купување само на базата

Искусете ја врвната удобност инспирирана од скандинавија со креветот Oslo. Едноставниот дизајн на креветот Oslo, изработен од висококвалитетни материјали и минималистичката естетика ја доловуваат суштината на едноставноста и софистицираноста, создавајќи спокојна оаза во вашата спална соба. Со својата издржлива конструкција и беспрекорна изработка, создаден е да го издржи тестот на времето.

УЗГЛАВЈЕ

Висина: 112cm | Ширина: 170cm | Дебелина: 12cm

НОГАРКИ

Висина: 10cm

СОСТАВ

Screenshot 2023-11-12 141641(1).jpg

РОК НА ИСПОРАКА

Доколку е достапен на залиха: следниот ден. Доколку е по нарачка: 30-40 дена.

ПОБАРАЈТЕ ПОНУДА ТУКА

Димензии
 • 90x190
 • 90x200
 • 200x200
 • 180x200
 • 160x200
 • 140x190
 • 140x200
 • 120x200
 • 100x200