Кревет Starlight

Кревет Starlight

Спијте под ѕвездената светлина!
 • Целосно метална конструкција
 • Лесен механизам на кревање што ви овозможува дополнителен простор за складирање
 • Креветот се состои од база, узглавје и ногарки. Можност за посебно купување само на базата

Модерениот кревет Starlight со својот стилски, едноставен дизајн и изработка од квалитетни материјали со сигурност ќе додаде свежина во вашата спална соба. Дизајниран со ткаенини од врвни брендови, инспириран од спортот и природата. За оптимална употреба спарен со душекот Thermo Regulate.

СОСТАВ

Screenshot 2023-11-12 141641(1).jpg

РОК НА ИСПОРАКА

Доколку е достапен на залиха: следниот ден. Доколку е по нарачка: 30-40 дена.

ПОБАРАЈ ПОНУДА ТУКА

Димензии
 • 90x190
 • 90x200
 • 100x200
 • 120x200
 • 140x190
 • 160x200
 • 180x200
 • 200x200