Кревет King

Кревет King

Искачете се на тронот на комфорот!
  • Лесно одржување и чистење
  • Целосно метална конструкција
  • Лесен механизам на кревање што ви овозможува дополнителен простор за складирање
  • Креветот се состои од база, узглавје и ногарки. Можност за посебно купување само на базата.

Направен од квалитетни материјали, ги спојува издржливоста и елеганцијата. Креветот ќе биде центар на внимание во вашата спална соба со своите ватирани детали и посебен дизајн. Иако создава удобен простор за спиење за вас и вашите најблиски, исто така претставува и естетско богатство.

Се истакнува со леснотијата при чистење и одржување благодарение на ткаенината што може да се брише. Доколку барате удобен и практичен избор, креветот King е правиот избор за вас.

СОСТАВ

Screenshot 2023-11-12 141641(1).jpg

РОК НА ИСПОРАКА

Доколку е достапен на залиха: следниот ден. Доколку е по нарачка: 30-40 дена.

Побарајте понуда ТУКА

Димензии
  • 160x200
  • 180x200
  • 200x200