Кревет Barok

Кревет Barok

Искусете го барокниот шарм во модерни времиња!!
  • Целосно метална конструкција
  • Лесен механизам на кревање што ви овозможува дополнителен простор за складирање
  • Креветот се состои од база, узглавје и ногарки
  • Можност за посебно купување само на базата

Елеганцијата и удобноста доаѓаат заедно со креветот Barok, кој ќе ја трансформира вашата спална соба во палата. Овој посебен кревет се истакнува со своите иновативни карактеристики и ви нуди совршено спиење.

СОСТАВ

Screenshot 2023-11-12 141641(1).jpg

РОК НА ИСПОРАКА

Доколку е достапен на залиха: следниот ден. Доколку е по нарачка: 30-40 дена.

ПОБАРАЈТЕ ПОНУДА ТУКА

Димензии
  • 200x200
  • 180x200
  • 160x200