Кревет Clouds

Кревет Clouds

Креветот кој ве поканува да спиете на облаците!
  • Модерен и тренди изглед
  • Целосно метална конструкција
  • Креветот се состои од база, узглавје и ногарки. Можност за посебно купување само на базата

Креветот Clouds ви овозможува да се чуствувате како да спиете на облаци. Исто така, наликува на облаче со својот посебен модерен дизајн. Овој специјален кревет ве тера да заборавите на тежината додека спиете и буквално ве телепортира во светот на соништата.

РОК НА ИСПОРАКА

Доколку е достапен на залиха: следниот ден. Доколку е по нарачка: 30-40 дена.

ПОБАРАЈТЕ ПОНУДА ТУКА

Димензии
  • 160x200
  • 180x200
  • 200x200