Ноќен ормар Carbon

Ноќен ормар Carbon

Беспрекорна изработка со фокус на деталите. Парче мебел што се разликува со својот дизајн и изработка. Помешана со врвна технологија и изработка, оваа стилска масичка покрај креветот носи софистицирана елеганција и модерна привлечност во ентериерот. Овој ноќен ормар е дел од сетот на креветот и душекот Carbon, но може да се спари со кревет по ваш избор.

ДИМЕНЗИИ

Ширина: 46х53cm | Висина: 60cm