СЕТ ALEGRA

СЕТ ALEGRA

Добриот сон започнува со Алегра и се претвора во среќен живот!

Овој сет е составен од креветот Aliza и душекот Aliza. Можете да ги купите како сет, но исто така и одвоено.

КРЕВЕТ ALEGRA
 • Лесен механизам на кревање што ви овозможува дополнителен простор за складирање
 • Овој кревет се издвојува со големиот внатрешен простор за складирање, издржливоста и леснотијата на користење. Исто како и неговото име, има весел и жив дизајн.

Нешто повеќе за креветот може да дознаете ТУКА.

ДУШЕК ALEGRA
 • Степен на цврстина: Тврд
 • Висина на душек: 31cm | Состав: Џебно јадрo | Употреба: еднострано
 • Одлики: хипермек сунѓер; анатомска поддршка на рбетот; контрола на влага; материјали кои дишат

Нешто повеќе за душекот може да дознаете ТУКА.

Димензии
 • 90x190
 • 90x200
 • 200x200
 • 180x200
 • 160x200
 • 100x200
 • 120x200
 • 140x190
 • 140x200