СЕТ KING

СЕТ KING

Искачете се на тронот на комфорот!

Овој сет е составен од креветот King и душекот King. Можете да ги купите како сет, но исто така и одвоено.

КРЕВЕТ KING
  • Лесно одржување и чистење
  • Лесен механизам на кревање што ви овозможува дополнителен простор за складирање.
  • Направен од квалитетни материјали, ги спојува издржливоста и елеганцијата. Креветот ќе биде центар на внимание во вашата спална соба со своите ватирани детали и посебен дизајн.

Нешто повеќе за креветот може да дознаете ТУКА.

ДУШЕК KING
  • Степен на цврстина: средно-мек | Висина на душек: 34cm
  • Навлака: Сатенска | Состав: Џебно јадро | Употреба: еднострано
  • Одлики: анатомска поддршка на рбетот; контрола на влага; материјали кои дишат

Нешто повеќе за душекот може да дознаете ТУКА.

НОЌЕН ОРМАР KING

Нешто повеќе за ормарот може да дознаете ТУКА.

ПОБАРАЈТЕ ПОНУДА ТУКА

Димензии
  • 160x200
  • 180x200
  • 200x200