Душек Cooler Comfort

Душек Cooler Comfort

Душек кој се приспособува на вас!

Степен на цврстина: средно-тврд

Висина на душек: 28cm | Состав: Visco-пена | Употреба: еднострано

Одлики: душек без федери, термално приспособување, ортопедска подлога, технологија на ладење, летна/зимска употреба, специјална мемори пена Cooler-Comfort.png

Душекот Cooler Comfort, произведен со технологија на ладење, брзо ја балансира температурата на вашето тело и го намалува времето потребно за заспивање, благодарение на неговата висока топлинска спроводливост. Ве очекува подлабоко и поинакво искуство за спиење благодарение на технологијата која ви овозможува да ја достигнете оптималната телесна температура потребна за удобен сон. Дизајниран со технологијата без федери, овој душек ви помага да се опуштите со брзо прилагодување на движењата на вашето тело, да ја вратите енергијата и да се разбудите спремни за денот, благодарение на мекиот слој што го содржи и Visco пената. Благодарение на функцијата за сезонска употреба на душекот Cooler Comfort, постудената површина обезбедува ладен сон во летните месеци, додека другата површина обезбедува удобно искуство за спиење со одржување на температурата на вашето тело на оптимално ниво во зимските месеци.

Max-Basinc-Dagilimi(1).jpg Создава чувство на свежина и го одржува телото ладно, а со тоа го подобрува квалитетот на сонот до максимално ниво и помага да се создаде удобно опкружување за спиење. Исто така, помага да се скрати времето потребно за заспивање со чувството на свежина што го нуди.

СЕЗОНСКА УПОТРЕБА

Спиењето бара хармонија пред се друго. Cooler Comfort се оптимизира според вашата телесна температура дури и при промена на сезоните со употреба во лето/зима.

VISCO МЕМОРИ ПЕНА

Го зема обликот на вашето тело во зависност од телесната температура и тежина и го поддржува телото во хоризонтална положба на најидеален начин, балансирајќи го протокот на крв и елиминирајќи ги проблемите со циркулацијата.

СУНЃЕР СО ВИСОКА ГУСТИНА

Помага да се овозможи најдобра можна распределба на притисокот за вашето тело и ја зголемува удобноста, благодарение на слоевите сунѓери со различна густина и карактеристики што ги содржи.

РОК НА ИСПОРАКА

Доколку е достапен на залиха: следниот ден. Доколку е по нарачка: 30-40 дена.

СЕРТИФИКАТИ

AR4997-101_1_1200_1200px_w.jpg(2).jpg

ПОБАРАЈТЕ ПОНУДА ТУКА

Димензии
  • 90x190
  • 90x200
  • 200x200
  • 180x200
  • 160x200
  • 140x200
  • 140x190
  • 120x200
  • 100x200