Душек Moon

Душек Moon

Сакате да се чувствувате како да спиете под месечевата светлина?

Степен на цврстина: средно-тврд | Висина на душек: 28cm

Состав: "Херкулес" жичано јадро | Употреба: еднострано

Одлики: специјална нежна ткаенина, рачки за носење, пена за поддршка на рбетот со висока густина, термален филц moon1.jpg

Душекот Moon е изработен од специјална плетена ткаенина мека на допир со мек горен слој за оние кои бараат дополнителна удобност. Не сакаме да претеруваме, но со сигурност би бил еден од најудобните душеци на кои некогаш сте спиеле. Душекот Moon го одржува телото во рамнотежа благодарение на специјалните влакна што се користат во неговото ватирање, па така ви овозможува да се разбудите поодморени.

ЕКСТРА ЈАКО "ХЕРКУЛЕС" ЖИЧАНО ЈАДРО

Технологијата на специјално дизајнираните жичани јадра со дијаметар од 72 mm, што е повеќе од стандардните душеци, кои се шират низ основата на душекот, ја зголемува удобноста и стабилноста.

СОСТАВ

moon.jpg

РОК НА ИСПОРАКА

Доколку е достапен на залиха: следниот ден. Доколку е по нарачка: 30-40 дена.

СЕРТИФИКАТИ

AR4997-101_1_1200_1200px_w.jpg(2).jpg

ПОБАРАЈ ПОНУДА ТУКА

Димензии
  • 90x190
  • 100x200
  • 90x200
  • 120x200
  • 140x190
  • 140x200
  • 160x200
  • 200x200
  • 180x200