Душек Nesta

Душек Nesta

Вашето ново љубовно гнездо!

Степен на цврстина: средно-тврд

Висина на душек: 34cm | Состав: џебно јадро | Употреба: еднострано

Одлики: ортопедска подлога, слој природни влакна, 3Д плетена ткаенина, eco-friendly, ортопедска подлога, рачки за носење, вграден наддушек Nesta.png

Неста душекот, произведен со технологијата на џебни јадра, создава удобна атмосфера за спиење овозможувајќи ја најсоодветната поддршка на вашето тело. Неговите појачани потпорни слоеви и структурата со висока густина го балансираат притисокот на вашето тело и ја овозможуваат оптималната поддршка што ви треба. Благодарение на специјалната 3Д ткаенина на неговата површина, не се деформира и вдлабнува, туку ја одржува својата првична форма долги години. Текстура која дише и материјалите меки на допир ја освежуваат вашата кожа и нудат удобна атмосфера за спиење.

footer.jpg

СУНЃЕР СО ВИСОКА ГУСТИНА

Благодарение на слоевите на сунѓер со различна густина и карактеристиките што ги содржат, помага да се овозможи најдобра можна распределба на притисокот за вашето тело и ја зголемува удобноста.

УДОБЕН НАДДУШЕК

Вградениот наддушек нежно се среќава со вашето тело и ја зголемува удобноста за спиење. Сунѓерите со висока густина и наддушекот што ја надополнуваат технологијата на џебното јадро овозможуваат долготрајна удобност и без двострана употреба на душекот.

ТЕХНОЛОГИЈА НА ЏЕБНО ЈАДРО

Џебните јадра, секое поединечно спакувано кои можат да функционираат и самостојно, совршено се прилагодуваат на различните типови на тело и овозможуваат правилна поддршка на 'рбетот со прилагодување според облините на телото. Исто така, нема да бидете засегнати од движењата на личноста со која го делите креветот.

РОК НА ИСПОРАКА

Доколку е достапен на залиха: следниот ден. Доколку е по нарачка: 30-40 дена.

СЕРТИФИКАТИ

AR4997-101_1_1200_1200px_w.jpg(2).jpg

ПОБАРАЈ ПОНУДА ТУКА

Димензии
  • 160x200
  • 180x200