Душек Empires

Душек Empires

Изградете сопствена империја!

Степен на цврстина: средно-тврд

Висина на душек: 29cm | Состав: џебно јадро | Употреба: двострано

Одлики: еколошки материјали, ортопедска поддршка на 'рбетот, рачки за кревање,мек слој, плетена ткаенина, двострана употреба Screenshot 2023-11-12 140459.png Специјалната ткаенина Repreve Ocean што се користи на површината на душекот е произведена од рециклирани материјали од дното на океанот со цел да се намали загадувањето на нашата планета и да се заштитат нашите природни ресурси. Оваа специјална ткаенина, произведена од материјали кои содржат многу влакна, ве прочистува од негативната енергија и нуди сон со намален стрес. Овој душек можете да го користите многу години без да го изгубите комфорот кој го нуди.

Empires-Logo-e1689160166166.png

ПРИДОНЕС КОН ПРИРОДАТА

Изработен од 100% рециклирани материјали и висококвалитетни влакна. Со тоа помагаме да се заштитат природните ресурси и да се намали нашиот глобален еколошки отпечаток.

ПРАВИЛНА ПОДДРШКА НА 'РБЕТОТ

Џебните јадра, секое поединечно спакувано кои можат да функционираат и самостојно, совршено се прилагодуваат на различните типови на тело и овозможуваат правилна поддршка на 'рбетот со прилагодување според облините на телото. Исто така, нема да бидете засегнати од движењата на личноста со која го делите креветот.

yatak9-empires-elvin-2-1116x800(1)(1).jpg

РОК НА ИСПОРАКА

Доколку е достапен на залиха: следниот ден. Доколку е по нарачка: 30-40 дена.

СЕРТИФИКАТИ

AR4997-101_1_1200_1200px_w.jpg(2).jpg

ПОБАРАЈ ПОНУДА ТУКА

Димензии
  • 90x190
  • 90x200
  • 200x200
  • 180x200
  • 160x200
  • 140x200
  • 140x190
  • 120x200
  • 100x200