Кревет Dreamland

Кревет Dreamland

Запловете во светотот на убавите сништа!
  • Подвижна база - добивате и брачен кревет и два единечни во едно
  • Целосно метална конструкција
  • Лесен механизам на кревање што ви овозможува дополнителен простор за складирање
  • Креветот се состои од база, узглавје и ногарки. Можност за посебно купување само на базата.

Додава магична атмосфера во вашата спална соба со својата асиметрична табла. Има две посебни бази кои можат да се користат споено, како еден брачен кревет, како и одделно како два единечни. Ви нуди различна функционалност со својата база со голем простор за складирање и променлива структура.

ВИСИНА Dreamland.jpg

СОСТАВ

Screenshot 2023-11-12 141641(1).jpg

РОК НА ИСПОРАКА

Доколку е достапен на залиха: следниот ден. Доколку е по нарачка: 30-40 дена.

ПОБАРАЈТЕ ПОНУДА ТУКА

Димензии
  • 180x200
  • 160x200