Кревет Eclipse

Кревет Eclipse

Почувствувајте го танцот на Сонцето и Месечината!
 • Целосно метална конструкција
 • Лесен механизам на кревање што ви овозможува дополнителен простор за складирање
 • Креветот се состои од база, узглавје и ногарки. Можност за посебно купување само на базата

Затемнувањето на Сонцето е една од магичните појави на природата. Овој феномен, кој се јавува со совршеното порамнување на Сонцето и Месечината, создава фасцинантна атмосфера на Земјата. Овој кревет е создаден за да рекреира прекрасно спиење што ја рефлектира хармонијата на сонцето и месечината. Направен од висококвалитетни материјали се прилагодува на природните облини на телото со својот дизајн и нуди оптимална поддршка за време на спиењето.

ВИСИНА

Eclipse.jpg

СОСТАВ

Screenshot 2023-11-12 141641(1).jpg

РОК НА ИСПОРАКА

Доколку е достапен на залиха: следниот ден. Доколку е по нарачка: 30-40 дена.

ПОБАРАЈТЕ ПОНУДА ТУКА

Димензии
 • 90x190
 • 90x200
 • 100x200
 • 120x200
 • 140x190
 • 140x200
 • 160x200
 • 180x200
 • 200x200