Кревет Empires

Кревет Empires

Изградете сопствена империја!
 • 100% употреба на рециклирани материјали
 • Целосно метална конструкција
 • Лесен механизам на кревање што ви овозможува дополнителен простор за складирање
 • Креветот се состои од база, узглавје и ногарки. Можност за посебно купување само на базата.

Специјалната памучна ткаенина со необична текстура која го краси модерниот дизајн на креветот предизвикува спортска атмосфера во вашата соба. Шетповите кои пролжуваат и во дизајнот на базата го надополнуваат узглавјето со мека текстура. Дрвените ногарки од орев обезбедуваат стилски изглед на вашата спална соба.

ВИСИНА Empires-1.jpg

СОСТАВ

Screenshot 2023-11-12 141641(1).jpg

РОК НА ИСПОРАКА

Доколку е достапен на залиха: следниот ден. Доколку е по нарачка: 30-40 дена.

ПОБАРАЈТЕ ПОНУДА ТУКА

Димензии
 • 90x200
 • 90x190
 • 200x200
 • 180x200
 • 160x200
 • 140x200
 • 140x190
 • 120x200
 • 100x200