Кревет Nesta

Кревет Nesta

Уживајте во вашето мало љубовно гнездо!
  • Целосно метална конструкција
  • Лесен механизам на кревање што ви овозможува дополнителен простор за складирање
  • Креветот се состои од база, узглавје и ногарки. Можност за посебно купување само на базата

Креветот Nesta со својата мека ткаенина со специфична текстура која совршено го надополнува нејзиното едноставно и стилско узглавје, не воодушевува. Со сигурност ќе го поттикне вашето чувство за удобност и елеганција со својата голема база за складирање.

ВИСИНА Nesta.jpg

СОСТАВ

Screenshot 2023-11-12 141641(1).jpg

РОК НА ИСПОРАКА

Доколку е достапен на залиха: следниот ден. Доколку е по нарачка: 30-40 дена.

ПОБАРАЈТЕ ПОНУДА ТУКА

Димензии
  • 140x190
  • 140x200
  • 160x200
  • 180x200