СЕТ CARBON

СЕТ CARBON

Неопходен во вашата спална соба како јаглерод на Земјата!

Овој сет е составен од креветот Carbon и душекот Carbon. Можете да ги купите како сет, но исто така и одвоено.

КРЕВЕТ CARBON
  • Инспириран од јаглерод
  • Лесен механизам на кревање што ви овозможува дополнителен простор за складирање

Нешто повеќе за креветот може да дознаете ТУКА.

ДУШЕК CARBON
  • Степен на цврстина: средно-мек, средно-тврд
  • Висина на душек: 33cm | Состав: џебно јадро | Употреба: еднострано
  • Одлики: антистатична ткаенина, контрола на влага и материјали кои дишат, одлична поддршка на 'рбетот, наддушек со патент

Нешто повеќе за душекот може да дознаете ТУКА.

НОЌЕН ОРМАР CARBON

Нешто повеќе за ормарот може да дознаете ТУКА.

ПОБАРАЈТЕ ПОНУДА ТУКА

Димензии
  • 160x200
  • 180x200
  • 200x200