СЕТ SOHO

СЕТ SOHO

Создаден со љубов!

Овој сет е составен од креветот Soho и душекот Soho. Можете да ги купите како сет, но исто така и одвоено.

КРЕВЕТ SOHO
 • УЗГЛАВЈЕВисина: 145cm | Ширина: 190cm | Дебелина: 22cm
 • НОГАРКИВисина: 10cm
 • Лесен механизам на кревање што ви овозможува дополнителен простор за складирање.

Нешто повеќе за креветот може да дознаете ТУКА.

ДУШЕК SOHO
 • Степен на цврстина: средно-мек, средно-тврд
 • Висина на душек: 33cm | Состав: џебно јадро | Начин на употреба: еднострано
 • Одлики: памучна плетена ткаенина, силиконски влакна, пена за поддршка на рбетот со висока густина, памучен-флекс филц, пердуви

Нешто повеќе за душекот може да дознаете ТУКА.

Димензии
 • 90x190
 • 90x200
 • 100x200
 • 120x200
 • 140x190
 • 160x200
 • 180x200
 • 200x200