СET CLOUDS

СET CLOUDS

Креветот кој ве поканува да спиете на облаците!

Овој сет е составен од креветот Clouds и душекот Clouds. Можете да ги купите како сет, но исто така и одвоено.

КРЕВЕТ CLOUDS
  • Модерен и тренди изглед
  • Целосно метална конструкција

Нешто повеќе за креветот може да дознаете ТУКА.

ДУШЕК CLOUDS
  • Степен на цврстина: Средно-мек
  • Висина на душек: 33cm | Состав: Џебно јадрo | Употреба: еднострано
  • Одлики: специјална екстра-мека "Doucinelle" ткаенина, анатомска поддршка на рбетот, контрола на влага, материјали кои дишат, мек вграден наддушек, "Visco" слој

Нешто повеќе за душекот може да дознаете ТУКА.

Димензии
  • 200x200
  • 180x200
  • 160x200