СЕТ BAROK

СЕТ BAROK

Искусете го барокниот шарм во модерни времиња!

Овој сет е составен од креветот Barok и душекот Barok. Можете да ги купите како сет, но исто така и одвоено.

КРЕВЕТ BAROK
  • Целосно метална конструкција
  • Лесен механизам на кревање што ви овозможува дополнителен простор за складирање
  • Креветот се состои од база, узглавје и ногарки
  • Можност за посебно купување само на базата

Нешто повеќе за креветот може да дознаете ТУКА.

ДУШЕК BAROK
  • Степен на цврстина: Средно-мек, средно-тврд
  • Висина на душек: 31cm | Состав: Џебно јадрo | Употреба: еднострано
  • Одлики: специјална екстра-мека "Doucinelle" ткаенина, анатомска поддршка на рбетот, контрола на влага, материјали кои дишат, силиконски влакна

Нешто повеќе за душекот може да дознаете ТУКА.

Димензии
  • 200x200
  • 180x200
  • 160x200